Fiat-Bravo.pl Strona główna Szukaj FAQ Rejestracja Zaloguj
Teraz jest 7 wrz 2010, o 13:21

Wszystkie czasy w strefie UTC

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 5 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: CB - radio jakie wybrać?
PostNapisane: 4 gru 2009, o 11:12 

Witam,

od dłuższego czasu planuje zakup cb-radia do samochodu. Niestety kompletnie nie orientuję się jak to wygląda od strony jakości poszczególnych firm. Chciałbym prosić Was o radę jakiej firmy wybrać i jakie wy używacie?

Tytuł: Re: CB - radio jakie wybrać?
PostNapisane: 19 gru 2009, o 21:24 

PRESIDENT Harry II ASC Polecam ten model może i nie najtańszy ok 450-600zł ale jest dobrej jakości sam go używam i polecam bardzo dobrze się sprawuje nie sprawia żadnych problemów ze znalezieniem kanałów. Myśle że jest godne polecenia xD

PostNapisane: 26 gru 2009, o 11:37 

Witam ponownie ;]

Kupiłem cbka Alan 101 AM. Alana mam za 200zł nie to co President jak kolega wyżej napisał 450-600zł poco przepłacać jak można mieć to samo za niższą cenę ;] :mrgreen:
Polecam

PostNapisane: 27 gru 2009, o 22:56 

Co do cb radia to mam kilka propozycji ;]

CB Radio President JOHNNY II AM ASC
Radiotelefon samochodowy na pasmo CB dla zawodowych kierowców. Konstrukcja i możliwości identyczne jak w przypadku UNIDENA 520. Różnica polega tylko na tym, że radiotelefon jest sygnowany marką firmy PRESIDENT oraz posiada funkcję ASC.

CB Radio Uniden PRO 520 XL AM
Radio CB przeznaczone dla osób, które systematycznie korzystają z radiotelefonu przy okazji wyjazdów służbowych lub wakacyjnych. Radiotelefon posiada wszystko to co niezbędne, czyli przełącznik kanałów, regulację głośności, regulację blokady szumów (SQ). Dodatkowy filtr ANL powoduje, że radiotelefon dobrze spełnia swoja funkcję w samochodach z silnikiem Diesla oraz w samochodach benzynowych.

CB radio Intek M 550
CB radio Intek M 550 jest jednym z nowych modeli firmy Intek. Na pierwszy rzut oka wydaje się być odpowiednikiem cb radia Midland 48 Excel. Intek M500 ma jednak przewagę na modelami Midlanda z uwagi na lepszą jakość wykonania, lepszy odbiornik i lepszą modulację. Jak większość współczesnych radyjek CB jest wykonany w technologii mulit-standard i może być używany w wiekszości krajów europejskich.

Cobra

CB radio Cobra 19 DX 4
CB radio oferuje dużo możliwości, za rozsądną cenę. Jest to jednak nowa konstrukcja na rynku polskim i słyszy się różne opinie na jego temat. Jeżeli masz jakieś doświadczenia to >

PostNapisane: 28 gru 2009, o 10:54 

Sam uzywam Cobry i jestem bardzo zadowolony. Zalezy oczywiście jaką antenę dokupicie. Z doświadczenia wiem, że cobry nie zagłuszają i nie piszczą :)

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 5 ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC